fbpx

Озвучаване под наем

Разполагаме с широка гама от колони, аудиомиксери,  усилватели, жични и безжични микрофини, сигнал процесори, стойки за колони и микрофони, и други аксесоари за озвучаване под наем. Колоните, които ползваме са от водещи производители: RCF, Precision Sound, Oberton, JBL,  Behringer и др. Основно системите за озвучаване са със стандартни или лайн арей (Line Array) колони.

При всякакви въпроси свързани с колоните и озвучителните системи, които даваме под наем можете да се свържете с нас, а с  помощта на калкулатора можете сами да изчислите колко ще ви струва услугата. 

Богатият ни опит позволява да предложим на своите клиенти разнообразни решения за:

Озвучаване под наем за събития

Озвучаване под наем за сватби

Озвучаване под наем за фестивали

Озвучаване под наем за частни партита

Озвучаване под наем за детски партита

Озвучаване под наем за фирмени ивенти

Озвучаване под наем за рекламни кампании

Озвучаване под наем за концерти

Озвучаване под наем за митинги

Озвучаване под наем за промоции

Озвучаване под наем за частни партита

Озвучаване под наем за всякакви събития

 

Технически параметри

Какво трябва да знаете, когато взимате озвучаване под наем?

Стандартни колони

Стандартните колони се използват при озвучаване на малки и средни по големина събития. Te се комбинират лесно и могат да се правят различни конфигурации в зависимост от вида и формата на мястото на събитието.

 

Line Array

Лайн Арей (Line Array) озвучаването се препоръчва за ползване при големи събития на открито или закрито. Системата, с която разполагаме е с мощност до 80 kW.

 

Мощност на колоните

Когато Ви предлагат колони под наем е много важно да знаете каква мощност Ви предлагат – пикова или реална. Пикова мощност при колоните е максималната мощност, която може да се достигне за много кратък период от време, след което говорителя изгаря. На практика тази мощност не ви интересува. Реалната мощност, е мощността при която колоната може да работи продължително време без изкривяване на звука и изгаряне.

 

Други аксесоари за озвучаване под нем

Предлагаме също аудио усилватели, микрофони (жични и безжични), сигнал процесори, аудио миксери, стойки за колони с регулируема височина и други аксесоари за озвучаване под наем.

 

 

Някои аудио миксери, които предлагаме под наем

Някои видове микрофони, които предлагаме под наем

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Можете да запазите час за безплатна консултация с наш специалист. Консултациите могат да бъдат лични в нашия или вашия офис, както и онлайн.

Консултацията не е обвързана с покупка!

Целта на консултациите е клиентите да могат да вземат информирано решение при наемане на оборудване или заявка за услуга.

КАЛКУЛАТОР НА СЪБИТИЯ

Използвайте нашия калкулатор, за да разберете каква ще бъде цената за наем на оборудване за вашето събитие

Контакти

phone

+359 896 838383