fbpx

LIVE STREAMING

Лайв стриймингът е най-добрият начин да популяризирате своето събитие онлайн!

Vibe Systems работи с нова, професионална техника за излъчване на живо, която ни позволява да правим предавания с най-високо качестрво на пазара. Излъчваме корпоративни събития, форуми, спортни състезания, дебати, срещи, семинари и др. 

Технически параметри

Приемането на картината от камерите към централния компютър става посредством оптични бронирани кабели. Благодарение на тази технология можем да приемаме сигнал от големи разстояния (до 20 км) с почти нулево забавяне и никаква загуба на качеството на картината.

В живото предаване (Live Streaming/Лайв стрийминг) може да бъдат добавяни лога, видео клипове, кадри от дрон и екшън камери, таймери, презентации, музика и т.н. 

Екипът ни с удоволствие ще съдейства за изработване на различни визии и шапки за начало и край на стрийминга, плочки с имена, които да се показват на говорещите и други визуални ефекти. 

 

Как да финансирате (монетизирате) лайв стрийминг?

Основно вариантите са два:

  • Единият вариант е да намерите спонсори, които да получат рекламно време върху стрийминга. Спонсорите заплащат за продуктово позициониране като по-горе посочените варианти (лога, клипове, текстови съобщения и др.
  • Другият вариант е подходящ за семинари и обуения, където информацията е строго специфична. Тогава хората, които гледат събитието могат да бъдат таксувани онлайн. Съответно след извършено онлайн плащане потребителите получават линк към лайв стрийминга и могат да гледат.

 

Избор на платформа

Вие изберате най-подходящата платформа за Live Streaming-a: Facebook, Youtube, Zoom, вашия уебсайт или друга.

 

Галерия от събития, на които сме предоставяли услугата Live Streaming.

Проверете наличност и цена


БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Можете да запазите час за безплатна консултация с наш специалист. Консултациите могат да бъдат лични в нашия или вашия офис, както и онлайн.

Консултацията не е обвързана с покупка!

Целта на консултациите е клиентите да могат да вземат информирано решение при наемане на оборудване или заявка за услуга.

КАЛКУЛАТОР НА СЪБИТИЯ

Използвайте нашия калкулатор, за да разберете каква ще бъде цената за наем на оборудване за вашето събитие

Контакти

phone

+359 896 838383